RRETH NESH | KONTAKT       SQ  \  EN

Mostly Cloudy

-3°C

Rahovec

Mostly Cloudy

foto2.jpg

 

Stafi Agrovinifera SH.P.K "Panairi i Bujqësisë në Antalya", Tetor 2018.

 

Takimi i stafit Agrovinifera SH.P.K me përfaqësuesit e kompanisë "STOLLER", "TTAGRO", dhe "LEILI".
"Panairi i Bujqësisë në Antalya", Nëntor 2018.

 

Vizitë nga stafi i kompanisë "Agrovinifera SH.P.K" për monitorim, këshillim mbi sëmundjet dhe trajtimin e tyre.

 

"Kuvendi i Grupit Lokal të Veprimit" Rahoveci & Anadrinia në ambientet e "Agrovinifera SH.P.K".