BALANCE DF 30

Përzierje e Elementeve Gjurmë (në sasi të vogla të domosdoshme)

Analizat të Garantuar  : (w/w)

Hekuri i tretshëm në ujë (Fe)  : 5 %

Mangan i tretshëm në ujë (Mn) : 4 %

Zink i tretshëm në ujë (Zn)  : 6 %

Bakër i tretshëm në ujë (Cu)  : 1 %

Bori I tretshëm në ujë (B)  : 1,5 %

Molibden i tretshëm në ujë (Mo)  : 0,05 %

Metoda e aplikimit dhe Doza

-Kur pritiet mungesa e elementeve ose janë në nivel të ulët: 400-600 gr. / Ha ose për 1000 lt. ujë.

-Kur vërehet qartë mungesa e elementeve 800 – 1000gr. /ha ose për 1000 lt. ujë

-Balance DF-30 aplikohet me dozen 100-150gr për 1000 lt ujë për ujitje pa sistem pik-pik në intervale prej 15-20 ditësh.

-Për rezultatin më të mire spërkatni kur kultura është në fazën aktive të rritjes. Gjatë motit të nxehtë të spërkatet herët në mëngjes ose në mbrëmje, spërkatja në mesditë mund të mos jetë aq efektive për shkak të avullimit të tepruar të lagështisë.  

-Balance DF-30 mund të aplikohet edhe në fazën e lulëzimit.

Produkti rekomandohet për përdorim në këto kultura

Tërfil, Grurë, Bajame, Elb, Tërshërë, Misër, Pambuk, Luledielli, Patate, Panxhar Sheqeri, Duhani, Oriz, Fasul Soje, Melekuqe, Rrepë, Rrush pa fara, Vreshta, Pistaqe, Lajthi, Mollë, Kumbulla, Kivi, Qershitë, Lemon, Pjeshkë, Arra, Dardhë, Kajsi, Brokoli, Lakër, Laulelakër, Karrota, Selino, Tranguj, Domate, Pjepër, Shalqi, Spec, Sallatë, Patllëxhan, Asparagus etj.

Paketimi: 1kg