BALANCER

PËRZİERJE E LËNGSHME TË MİKRO USHQYESVE TË BIMËVE (MIKROELEMENTE) 

Analizat të Garantuar (w/w)

Bor i tretshëm në ujë (B)  : 9 %

Molibden i tretshëm në ujë (Mo) : 0,05 %

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Kulturat
Kulturat në fushë të hapur: (Gruri, Elbi, Tërshëra, Orizi, Domate), Bimët industriale (Misri, Pambuku, Luledielli, Soja), Perimet në fushë të hapur (Pjepër, Shalqi, Fasule, Artiqoke) Në sera (Domate, Spec, Patëllxhan) Pemë frutore (Arra, Rrush, Fëstëk, Kumbulla, Kajsi, Pjeshkë, Qershi, Mollë,  Ullinj dhe Agrume)
Doza e Aplikimit (Foliar): 100-150 ml/100 Lt ujë
Doza e Aplikimit (Tokë, Pik-Pik): Sisitem ujijtjes Pik-Pik 400 ml/ha
Koha e Aplikimit: 2-3 herë gjatë gjithë sezonit

Paketimi: 1L