FESTIVAL

Përbërja: Cymoxanil: 3% w/w + Përzierje Bordoleze: 22,5% w/w (si Cu) Formulimi: Pluhur i tretshëm në ujë (WP) Fungicid depërtues dhe i kontaktit me veprim lokal sistemik parandalues dhe shërues. PËRDORIME TË AUTORIZUARA Festival është i autorizuar për kulturat dhe sëmundjet e mëposhtme: – PATATE: Vrugu – DOMATE: Alternaria dhe vrugu – QEPË: Vrugu – […]

Read More

SINSTAR

SINSTAR është një fungicid me spektër të gjërë veprimi parandalues, shërues dhe antisporulant të familjes së analogëve të strobilurinës për hardhinë e rrushit, domate patate, traguj, kungullorët, fruta manore, grurë, elb etj. Aplikoni SINSTAR si masë parandaluese ose, më së voni kur shfaqen simptomat e para. Mos aplikoni më shumë se 3 trajtime për ciklin […]

Read More