Nitro 9+B

SOULUCION I KLORURIT TË KALCIUMIT Analizat të Garantuara                                          (w/w) Kalcium i tretshëm në ujë (CaO)                          : 12,6 % Bori i tretshëm në ujë (B)                                      : 0,17 % UDHËZIMET PËR PËRDORIM Perimet në serra: Në një dozë prej 25 Lt/ha për çdo aplikim, para lulëzimit, pas lulëzimit, pas formimit të frutave dhe para korrjes, […]

Read More

Fitosupreme

Pleh Mineral Pleh i lëngshëm mineral PK me ushqyes sekondar të sulfurit (S) Përmbajtja: Fosfor (P₂O₅) 24.00%, Kalium (K₂O) 15.00%, Sulfur (S) 45.00% FitoSupreme është pleh i destinuar për ushqyerjen e bimëve në raste të mungesës së fosforit, kaliumit dhe sulfurit. Fosfori është shumë i rëndësishëm si aktivizues i ushqyesve, luan rol kyç në transferimin e […]

Read More

Golden Harvest Plus GA

Solucion i Plehut NPK Analizat të Garantuar  : w/w Azot i përgjithshëm (N) : 5 % Urea (NO3-N)  : 5 % Fosfor i tretshëm në ujë (P₂O₅)   : 18 % Kalium i tretshëm në ujë (K₂O)  : 3 % Biurea  : E ulët UDHËZIMET PËR PËRDORIM Kultura Doza e Aplikimit Koha e Aplikimit Perime : Domate, […]

Read More

TTZNP

APLIKIMI Kulturat Aplikimi Foliar Aplikimi tokësor Aplikimi Perimet 75-300ml/ha          1Lt/ha 2-3 aplikime nga fillimi i lulëzimit Agrume dhe Ullinj 75-250ml/ha 2 aplikime pas lulëzimit Fruta arore dhe bërthamore 75-300ml/ha 2-3 aplikime para lulëzimit Patate, Qepë, Karrota, Panxhar sheqeri, Rrepa      75-200ml/ha 2-3 aplikime nga faza 4-5 gjethe Fëstëk, Sojë, Fasule, Bizele etj 2-3 aplikime para lulëzimit […]

Read More

Sulphomex

Pleh i lëngshëm i koncentruar i cili përmban sulfur të tretshëm në ujë dhe azot. Sulfuri dhe azoti janë përbërës kryesor të enzimeve dhe proteinave të bimëve. Mungesa e secilit element do të pasqyrohet në rendiment dhe cilësi. Mungesa vizuale e sulufurit është e rrallë, megjithatë nëse ekziston, gjethet do të shfaqin kloroz uniforme së […]

Read More

CABOR 15

APLIKIMI Kulturat Doza e aplikimtFoliar Koha e aplikimit Perimet në fushë të hapur 200-300ml/100 lt. ujë Pas mbjelljes në interval 1 javor. Pemët frutore 250-400ml/100 lt. ujë Pas daljes së frutave. Perimet në sera 250-400ml/100 lt. ujë Pas mbjelljes3-4 aplikime. CABOR 15 përdoret për të furnizuar Borin dhe për të plotësuar mungesën e kalciumit në […]

Read More

QUICK COPPER

APLIKIMI Kulturat Koha e aplikimt Aplikimi foliar 100/Lt Ujë Sistem pik-pik/ha Domate, Patëllxhan, Spec Në fidanishte (2 aplikime) gjatë zhvillimit. 100-200ml 500ml Pjepër, Shalqi, Tranguj, Kungullor Prej ujitjes së parë deri në fazën e formimit të frutave.  100-200ml  500ml Qershi, Pjeshkë, Mollë, Dardhë,Kajsi, kumbull, Nektarin etj. Menjëherë pas krasitjes.Pas zgjimit të sythit lulor.Pas lulëzimit , […]

Read More

HYDROADIC

APLIKIMI Kulturat Koha e aplikimt Aplikimi tokësor Domate, Spec, Patellxhan, Pjepër, Shalqi, Sallatë, Tranguj etj. 2 aplikime në fillim të lulëzimit në interval prej 7 ditë. 1kg/ha Patate, Qepë, Lakër, Karotë, Panxhar sheqeri etj Para fillimit të lulëzimit2 aplikime  në interval prej 15 ditë. 1-2kg/ha Pambuk, Misër, Sojë, Luledielli etj Nga fillimi i formimit të […]

Read More

K50

Përqëndrim i lartë i kaliumit për të korrigjuar mungesën e kaliumit në një gamë të gjerë kulturave. Kaliumi është elemenet ushqyes kryesor i cili është i domosdoshëm për të gjitha kulturat. Është I element i dytë përnga rëndësia pas azotit në sasitë e kërkuara nga kulturat. Është shumë i lëvizshëm dhe shpejt shpërndahet brenda bimës. […]

Read More

BALANCER

PËRZİERJE E LËNGSHME TË MİKRO USHQYESVE TË BIMËVE (MIKROELEMENTE)  Analizat të Garantuar (w/w) Bor i tretshëm në ujë (B)  : 9 % Molibden i tretshëm në ujë (Mo) : 0,05 % UDHËZIMET PËR PËRDORIM Kulturat Kulturat në fushë të hapur: (Gruri, Elbi, Tërshëra, Orizi, Domate), Bimët industriale (Misri, Pambuku, Luledielli, Soja), Perimet në fushë të hapur (Pjepër, Shalqi, Fasule, […]

Read More