Deltamethrin 2.5 EC

DELTAMETRIN është insekticid piretroid i cili vepron nëpërmjet kontaktit dhe tretjes. Përdoret për të kontrolluar thithësit te molla dhe dardha, fluturën e frutit të kumbullës, krimbin e lakrës, fluturën e bizeles, afidet (mollë, kumbull, strumbullar), krimbin e dimrit (mollë dhe kumbull), fluturën gjethepërdredhëse (mollë). Kontrollin e afideve, Pseudococcidae, insektet në shkallë të gjërë , dhe fluturën e bardhë të serave në tranguj, domate, speca, bimë në vazo, dhe dekorative.

PËRBËRJA

Deltametrin 25g/L EC                 g/L

Materia aktive                            25.0

Materia inerte                            865.0

Paketimi: 100ml, 1L