Fitolabicuper

Pleh Mineral

Përmbajtja: Bakër (Cu) i tretshëm në ujë 6.8%

FitoLabicuper përmban bakër në formë glukonati i cili mundëson një shpërndarje shumë të mirë.

FitoLabicuper është i vetmi pleh bakri i cili është plotësisht selektiv për të gjitha kulturat.

FitoLabicuper vepron si lëndë ushqyese, përderisa bakri është i domosdoshëm po ashtu në proceset enzimatike dhe të fotosintezës.

Përdorimi i tij gjithashtu rrit rezistencën e bimëve ndaj disa sëmundjeve kërpudhore, siç janë: vrugu i patates dhe domates, vrugun e hardhisë së rrushit etj.

FitoLabicper gjithashtu ka efekt antibakterial, përkatësisht vepron kundër një numri të madh të sëmundjeve bakteriale te bimët frutore, hardhisë së rrushit, dhe perime.

Aplikimi foliar/ doza e aplikimit:

Pemë frutore:

  • 0,2-0,3 lt/100 litra ujë në fillim të lulëzimit deri në korrje.

Hardhia e rrushit:

  • 2-0.3 lt/100 litra ujë gjatë vegjetacionit, varësisht nga kushtet e motit.

Bimë dekorative:

  • 2-0.4 l / 100 litra ujë, në varësi të gjendjes dhe llojet të bimëve.

Vërejte:

  • Shmangni aplikimin në mot të nxehtë dhe me erë. Kur aplikohet, përdorni mbrojtës të syve dhe fytyrës dhe doreza mbrojtëse.

Paketimi: 1 L