Harvest More 10.55.10+TE

NPK PLEH

Analizat të Garantuar :  (w/w)

Azot i përgjithshëm (N)  : 10 %

Azot Amoniakal (NH₂-N)  : 8 %

Urea (NH₃-N)  : 2 %

Fosfor i tretshëm në ujë (P₂O₅)  : 55 %

Kalim i tretshëm në ujë (K₂O)  : 10 %

Bor i tretshëm në ujë (B)  : 0,02 %

Bakër i tretshëm në ujë (Cu) EDTA i helatizuar  : 0,05 %

Mangan i tretshëm në ujë (Mn) EDTA i helatizuar : 0,05 %

Zink i tretshëm në ujë (Zn) EDTA i helatizuar  : 0,1 %

varg pH për EDTA (për Cu, Mn, Zn)  : 3-8

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Kulturat Koha e Aplikimit Doza e Aplikimit (Foliar)
Frutat: Agrume, Mollë,  Dardhë, Kajsi, Pjeshkë, Qershi, Kumbull Etj 2-3 aplikime përsëriten çdo 2 javë 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Vreshta 2-3 aplikime në fillim të daljes së sytheve 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Dredhëza Aplikimi i parë para daljes së parë të frutave dhe aplikimit i dytë aplikohet 15 ditë më vonë. 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Perimet: Domate, Spec, Patëllxhan, Tranguj, Pjepër, Fasule, Shalqi, Bizele, Aplikimi fillon në periudhën e lulëzimit. 2-3 aplikime bëhen në intervale prej 7-10 ditë 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Karrota, Hudhër, Qepë Aplikohet për të stimuluar rritjen e bimës në fazën e parë të zhvillimit. 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Arra 2-3 aplikime në intervale 15 ditore në fazën e hershme të zhvillimit 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Ullinj 2-3 aplikime bëhen në pranverë, 3-4 aplikime bëhen gjatë periudhës së zhvillimit të bimës 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Për të gjitha bimët që ujiten me sistem pik-pik, doza e aplikimit është 7-10Kg/Ha/Ditë.Kjo dozë është një rekomandim. Dozat mund të ndryshojnë varësisht nga rezultatet e analizave dhe fazat e rritjes së bimëve.

Paketimi: 10kg