Harvest More 5.10.27 +TE

NPK PLEH

Analizat të Garantuar:  (w/w)

Azot i përgjithshëm (N) : 5 %

Urea (NH3-N) : 5 %

Fosfor i tretshëm në ujë (P2O5)  : 10 %

Kalium i tretshëm në ujë (K2O)  : 27 %

Magnez i tretshëm në ujë (MgO)  : 2,5 %

Bor i tretshëm në ujë (B)  : 0,15 %

Kobalt i tretshëm në ujë (Co) EDTA i helatizuar   : 0,008 %

Bakër i tretshëm në ujë (Cu) EDTA i helatizuar  : 0,3 %

Mangan i tretshëm në ujë (Mn) EDTA i helatizuar  : 0,05 %

Zink i tretshëm në ujë (Zn) EDTA i helatizuar  : 0,5 %

varg pH për EDTA (pë Cu, Mn, Zn)  : 3-8

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Kulturat Koha e Aplikimit Doza e Aplikimit (Foliar)
Frutat: Agrume, Dardhë Mollë, Kajsi, Pjeshkë, Qershi, Kumbull Etj 2-3 aplikime përsëriten çdo 2 javë 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Vreshta 2-3 aplikime në fillim të daljes së sytheve 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Dredhëza Aplikimi i parë para daljes së parë të frutave dhe aplikimit i dytë aplikohet 15 ditë më vonë. 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Perimet: Domate, Spec, Patëllxhan, Tranguj, Pjepër, Fasule, Shalqi, Bizele, Aplikimi fillon në periudhën e lulëzimit. 2-3 aplikime bëhen në intervale prej 7-10 ditë 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Karrota, Hudhër, Qepë Aplikohet për të stimuluar rritjen e bimës në fazën e pare të zhvillimit. 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Arra 2-3 aplikime në intervale 15 ditore në fazën e hershme të zhvillimit 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Ullinj 2-3 aplikime bëhen në pranverë, 3-4 aplikime bëhen gjatë periudhës së zhvillimit të bimës 1,5-2 kg/ 1.000 Lt ujë
Për të gjitha bimët që ujiten me sistem pik-pik, doza e aplikimit është 7-10Kg/Ha/Ditë.Kjo dozë është një rekomandim. Dozat mund të ndryshojnë varësisht nga rezultatet e analizave dhe fazat e rritjes së bimëve.  

Paketimi: 10kg