Humus Malchera WM

TË DHËNAT:

 • Numri i Thikave : 44 copë
 • Sistemet e Rahjes : 12 copë
 • Gjërsia Punuese : 1.45 m
 • Gjëersia Totale: 1.55 m
 • Fuqia e Kërkuar: KW/KF 22/30
 • Shpejtësia e Kardanit: 540 – 1000 rpm
 • Pesha : 355 kg 

Humus Malchera KM

Kosa HUMUS - SHF 230

TË DHËNAT:

 • Gjërsia Punues : 2.3 m
 • Total Gjërsia Punuese : 2.36 m
 • Thellësia dhe Lartësia e Konstrukcionit : 1.30 m
 • Shtrirja maksimale anësore nga qendra e traktorit: 1.35 m
 • Përshtatja/Paralelogrami : 0.40 m
 • Fuqia e Kërkuar: KW/KF 33/45
 • Shpejtësia e Kardanit: 540,750 ose 1000 rpm
 • Pesha: 590 kg

Kosa HUMUS – VO 3500

Malchera SMH 085-me lidhje të përparme

Malchera SMH 085-ansor

Paisje për Trajtimin e Tokës