INFINITY

APLIKIMI

Kulturat Koha e aplikimt Doza(Tokësore)
PerimetDomate, Spec, Tranguj, Patëllxhan, Pjepër, Kungulleshkë etj.  Një javë pas mbjelljes  2-4lt/ha
Bimët dekorativeKaranfilë, krizantema, gerbera  Një javë pas mbjelljes  4lt/ha
Trëndafila Pas krasitjes 5-7lt/ha
Dredhëza Një javë pas mbjelljes 2-4lt/ha
Banane Gjatë periudhës së zhvillimit 5-7lt/ha
AgrumetPemët frutore Pas formimit të sythit lulor 5-7lt/ha
Bimët zhardhokore Gjatë periudhës vegjetative 2-4lt/ha

INFINITY përdoret për të përmirësuar rrënjëzimin dhe cilësin e tokës. Enzimi përshpejton reaksionet, rrit efikasitetin dhe rregullon pH-në e tokës. Kur aplikohet në tokë gëlqerore dhe ranore, acidi Humik shpërbën tokën e ngurtësuar për të rritur absorbimin e ujit dhe për të krijuar një zonë më të mirë zhvillimi. Acidi humik është gjithashtu i rëndësishëm për rritjen e bimëve, sepse rrit disponueshmërinë bimore duke i helatizuar mikro dhe makro ushqyes bimor.

Paktetimi 1L, 20L