Qepë e kuqe FIAMMA F1

  • 20 Qershor, 2019
  • by milioner
  • Farerat
  • Komentet te Qepë e kuqe FIAMMA F1 Janë të Mbyllura

Fiamma F1

Përdorimi: treg i freskët / përpunim / tufë qepë;

Cikli i maturimit: mesatar i vonë;

Bima: e fortë, e fuqishme;

Forma e qepës: e rrumbullakët;

Madhësia e qepës: e mesme e madhe;

Fortësia e qepës: shumë e mirë;

Magazinimi: i shkëlqyeshëm;

Shënim: ngjyrë unike e kuqe e errët / vjollcë. FIAMMA F1 është hibridi më i popullarizuar i qepës së kuqe në tregun evropian. Pas disa vitesh nga prezantimi i tij, sot FIAMMA F1 është hibridi më i popullarizuar i mbjelljes së qepës së kuqe në Evropë. Ngjyra e saj e kuqe vjollcë është me të vërtetë unike për intensitetin dhe shkëlqimin. Për këtë arsye vlerësohet shumë në shumë tregje. Përshtatshmëri e lartë për korrje mekanike dhe ruajtje e gjatë.