Qepë e verdhë FUNDADOR F1

  • 20 Qershor, 2019
  • by milioner
  • Farerat
  • Komentet te Qepë e verdhë FUNDADOR F1 Janë të Mbyllura

Fundador F1

Përdorimi: treg i freskët / përpunim;

Cikli i pjekurisë: mesatar i hershëm;

Bima: sistem rrënjor i fuqishëm;

Forma e qepës: e rrumbullakët dhe shumë uniforme;

Madhësia e qepës: e madhe, e përshtatshme për jumbo madhësinë;

Fortësia e qepës: shumë e fortë;

Magazinimi: i mirë;

Shënim: Fundador F1 ka potencial shumë të lartë të rendimentit, ngjyrë shumë të bukur të errët dhe tolerancë të mirë ndaj Fusarium spp. dhe Kalbëzimin rozë