FESTIVAL

Përbërja: Cymoxanil: 3% w/w + Përzierje Bordoleze: 22,5% w/w (si Cu) Formulimi: Pluhur i tretshëm në ujë (WP) Fungicid depërtues dhe i kontaktit me veprim lokal sistemik parandalues dhe shërues. PËRDORIME TË AUTORIZUARA Festival është i autorizuar për kulturat dhe sëmundjet e mëposhtme: – PATATE: Vrugu – DOMATE: Alternaria dhe vrugu – QEPË: Vrugu – […]

Read More