TTGOLD

APLIKIMI

Kulturat Koha e aplikimt Doza(Tokësore)
PerimetDomate, Spec, Tranguj, Patëllxhan, Pjepër, Kungulleshkë etj.  Një javë pas mbjelljes.  2-4lt/ha
Bimët DekorativeKaranfilë, Krizantema, Gerbera  Një javë pas mbjelljes.  4lt/ha
Trëndafila Pas krasitjes. 5-7lt/ha
Dredhëza Një javë pas mbjelljes. 2-4lt/ha
Banane Gjatë periudhës së zhvillimit. 5-7lt/ha
AgrumetPemët frutore Pas formimit të sythit lulor. 5-7lt/ha
Bimët zhardhokore Gjatë periudhës vegjetative. 2-4lt/ha

TT GOLD përdoret për të zhvilluar rrënjëzimin dhe rregullon strukturën e tokës. Përshpejton reaksionet enzimatike, rritjen e rendimentit dhe rregullimin e pH-së së tokës. Kur aplikohet në tokë argjilore dhe ranore, acidi humik mund të ndihmojë në shpërbërjen e tokave kompakte, duke lejuar depërtimin e shtuar të ujit, rritjen dhe zhvillimin më të mirë të zonës rrënjore. Acidi humik në veçanti është gjithashtu i rëndësishëm për rritjen e bimëve për shkak të aftësisë së tij për të helatizuzar mikro makro ushqyes duke rritur bio-disponueshmërinë të tyre.

Paketimi: 1L, 20L