Shpërndarësi i plehut organik WBS 15L

Bima nga tokat përmes rrënjës vazhdimisht thithë të gjithë ushqyesit që janë të rëndësishëm për të.

RINK WBS 15L ka një kapacitet ngarkimi prej 2.20m ³ dhe një gjerësi të përhapëse prej 0.90m dhe ky model është i pajisur me një aks boshtor dhe ka shteg i ngushtë i shpërndarjes që drejtohet nga kardani i automjetit tërheqës.

Dendësia e përhapjes ose shkalla e përhapjes mund të përcaktohet me shpejtësinë e drejtimit, shpejtësinë e kardanit dhe rregullimin e shpejtësisë së dyshemesë së skrapit.

TË DHËNAT TEKNIKE

 

WBS15

WBS20

WBS30

Gjatësia e përgjithshme

4.15m

3.40 m

4.15 m

Gjerësia e përgjithshme

1.12 m

1.45 m

1.57 m

Lartësia totale

1.72 m

1.77 m

1.87 m

Madhësia e Kolicës

0.86×3.00m

1.11×2.25m

1.11×3.00 m

Kapaciteti i ngarkimit

2.20m³

2.20m³

2.9 m³

Pesha Total e lejuar

2500 kg

2500 kg

2950 kg

Ngarkesa e lejuar e boshtit

2200 kg

2200 kg

2500 kg

Ngarkesa e lejueshme e shiritit

400 kg

400 kg

500 kg

Pesha vetanake

750 kg

750 kg

800 kg

Gama e përhapjes

0.90 m

1.20 m

1.20 m

Goma

205/65R15

195R14C

10.0/75-15.3

Shpejtësia maksimale e lejueshme

25 km/h

25 km/h

25 km/h

Forca e Traktorit

26 KW (35KF)

26 KW (35KF)

37KW(50KF)

Hidrauliku kërkon 20 lit/vaj/min , Presioni 140 bar