110038916_2653641768288489_4958651035444307969_o
viber_image_2020-11-20_13-15-01
viber_image_2020-11-20_13-15-07
viber_image_2020-11-20_13-15-04
viber_image_2020-11-20_13-15-09
viber_image_2020-11-20_13-15-08
viber_image_2020-11-20_13-15-14
viber_image_2020-11-20_13-15-16
viber_image_2020-11-20_13-15-17
viber_image_2020-11-20_13-15-18
viber_image_2020-11-20_13-15-19
previous arrow
next arrow

RAHOVEC

Rreth Nesh

AgroVinifera është themeluar me një kapital të përbashkët Amerikan dhe Kosovar, me seli ne Rahovec.
Qendra për Bujqësi dhe zhvillim Rural Agrovinifera SHPK i ka tri shtyllat kryesore të veprimtarisë:

Ofrimin e shërbimeve këshillimore
Pregaditjen dhe implementimin e Projekteve
Shitjen dhe distribuimin e imputeve bujqësore, paisjeve bujqësore dhe mallrave tjera…

Lexo më shumë!

Partnerët

client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1
client-1