Karroca rrotulluese për shtrydhjen e lëngut

Voran shtrydhësja e pemëve për lëngje ofron klas më të lartë të cilësisë së lëngut me process presioni më efktive dhe kapacitet prodhimi të lartë.

Frutat bluhen dhe vendosen në tavë inoksi të cilët mbështillen me mbeshtjellës me vrima.

Pasi mbështjellsja është paketuar cilindri me presion hidraulik e shtypë dhe del lëngu i frutit.

DETAJE

• Rendiment i lartë (mbi 75%) me cilësi më të mirë të lëngut
• Pezullim Racional
• Optimal për mollë, dardha dhe fruta dhe perime frutat të tjera të buta
• Operim i lehtë
• Baza gjat shtypjes e parandalon vajin të bie në kontakt me lëngun e shtrydhur
• Funksionimi i shpejtë dhe nxjerrja e lëngut që parandalojnë oksidimin
• Pllaka për shtypje prej druri AISI 304 Inserts
• AISI 304 Korniza e Paketimit janë nga inoksi
• Shasi prej çeliku të veshur me pluhur ose çelik inox
• Prodhuar në Austri nga Vora

TË DHËNAT TEKNIKE

  100P2 Ashensor Lëvizës 180P2 Ashensor Lëvizës 180P2-I Ashensor Lëvizës
Kapaciteti / orë  600 kg 1200 kg 1250 kg
Bazat Ngarkuese 2 2 2
Insertet e Shtypjes 50×50 drurë 65×65 drurë 65x65x inox
Insertet e Mbylljes 80×80 cm 100×100 cm 100×100 cm
Fuqia 2.0KF, 3ph, 240 V 3.0KF, 3ph, 240 V 3.0KF, 3ph, 240 V
Dizajni Qelik I mbuluar me pluhur Qelik I mbuluar me pluhur Qelik I mbuluar me pluhur
Dimenzione             Gjat/ Gjër/Lart 2170/730/1510 mm 2250/850/1870 mm 2250/850/1870 mm
Pesha 600 kg 1020 kg 1020 kg

EBP 1200 presion me rryp 3.3 ton

EBP 1200 makina automatike me rrypë dhe presion që kërkon vetëm një përpjekje shumë të kufizuar monitorimi.

Rregullimi i pandryshueshëm i shpejtësisë dhe forcës garanton cilësi optimale të lëngut dhe një rendiment të lartë deri në 75%.

Presioni me rryp mund të përdoret në mënyrë universale për lloje të ndryshme të frutave manaferrat, perimet dhe për dehidratimin e materialeve të ndryshme.

TË DHËNAT TEKNIKE

• Prodhimtaria në orë: 3.3 T

• Rendimenti i lëngut: 75%

• Koha e kontaktit: 2 – 11 minuta

• Shpejtësia e rripit: 20 – 138 in / min

• Gjerësia e rripit: 120 cm

• Gjerësia e transportuesit: 89 cm

• Gjatësia e shiritit: 212 cm

  • Dalja e lëngut: (2) 3.0 “Tri-pirg
  • Motori i makinës: 4.0 HP, 220v, 1-PH, 16A
  • Motor i pastër: 0,7 HP, 220v, 1-PH, 16A

Dimensionet:

  • 118 “Gjatësia
  • 82" Gjërsia
  • 67 “Lartësia

• Pesha: 2.486 kg

• Ndërtim çeliku inox AISI 304

• Prodhuar në Austri nga Voran

WAR65 pastuesja me mulli për pemë

Sistemi larës me mull WAR65 përmban një enë larëse, ashensor vertikal (auger) dhe mulli centrifugal të bashkangjitur i projektuar posaçërisht për përpunimin e mollëve dhe dardhëve.

WAR65 është furnizuar me tre ekrane prerës të shkëmbyeshëm (7, 9, dhe 12 mm) për bluarje optimale të frutave.

Kulla rrotulluese mund të rrotullohet 90 ° për pastrim të thjeshtë dhe integrim të linjës së prodhimit.

TË DHËNAT TEKNIKE

• Prodhimi në orë: 6.6 Ton
• Ekranet të prerjes 7 mm, 9 mm dhe 12 mm
• Motor: 10.5KF, 240v 3-PH, 16A
• Kazani për ngarkes : 31.5 “H
• Shkarkim i masës së butë :

  • 55 “H që përdoret në paketim 180P2
  • 58 “H për përdorim me presione të rripave EBP580 / 650 & ZBP660 / 1100

• Dimensionet: 75 “L x 35" W x 97 – 115 “H
• Pesha e Transportit 540 kg
• Ndërtim çeliku inox AISI 304
• Prodhuar në Austri nga Voran