WOPRO – SPIRODICLOFEN

MËNYRA E VEPRIMIT Materia aktive spirodiklofen vepron në mënyrë plotësisht të re me pengimin e sintezës së lipideve. I takon grupit të ri kimik të acideve tetranike. Mekanizmi i veprimit ofron mbrojtje ekase pa frikë nga paraqitja e rezistencës kryqësore me akaricidet ekzistuese. Preparati Wopro Spirodiclofen lidhet fuqishëm me sipër- faqen e gjethit, kështu që […]

Read More

Deltamethrin 2.5 EC

DELTAMETRIN është insekticid piretroid i cili vepron nëpërmjet kontaktit dhe tretjes. Përdoret për të kontrolluar thithësit te molla dhe dardha, fluturën e frutit të kumbullës, krimbin e lakrës, fluturën e bizeles, afidet (mollë, kumbull, strumbullar), krimbin e dimrit (mollë dhe kumbull), fluturën gjethepërdredhëse (mollë). Kontrollin e afideve, Pseudococcidae, insektet në shkallë të gjërë , dhe fluturën e […]

Read More