FESTIVAL

Përbërja: Cymoxanil: 3% w/w + Përzierje Bordoleze: 22,5% w/w (si Cu) Formulimi: Pluhur i tretshëm në ujë (WP) Fungicid depërtues dhe i kontaktit me veprim lokal sistemik parandalues dhe shërues. PËRDORIME TË AUTORIZUARA Festival është i autorizuar për kulturat dhe sëmundjet e mëposhtme: – PATATE: Vrugu – DOMATE: Alternaria dhe vrugu – QEPË: Vrugu – […]

Read More

WOPRO – SPIRODICLOFEN

MËNYRA E VEPRIMIT Materia aktive spirodiklofen vepron në mënyrë plotësisht të re me pengimin e sintezës së lipideve. I takon grupit të ri kimik të acideve tetranike. Mekanizmi i veprimit ofron mbrojtje ekase pa frikë nga paraqitja e rezistencës kryqësore me akaricidet ekzistuese. Preparati Wopro Spirodiclofen lidhet fuqishëm me sipër- faqen e gjethit, kështu që […]

Read More

P9241 FAO 380

  Është hibrit i grupit mesatarisht i herëshëm i cili bënë pjesë në grupet e Optimum® AQUAmax® hibrideve. Kultivohet në të gjitha regjionet e sidomos në ato regjione ku lagështia është deficit. Ka potencial të lartë të prodhimtaris e cila jep mbi 10t/ha.Larësia është mesatare me pozicion të ulët të tramakve. Kokrra është dhëmbore e cila shum […]

Read More

SINSTAR

SINSTAR është një fungicid me spektër të gjërë veprimi parandalues, shërues dhe antisporulant të familjes së analogëve të strobilurinës për hardhinë e rrushit, domate patate, traguj, kungullorët, fruta manore, grurë, elb etj. Aplikoni SINSTAR si masë parandaluese ose, më së voni kur shfaqen simptomat e para. Mos aplikoni më shumë se 3 trajtime për ciklin […]

Read More

GLISTER STAR

GLISTER STAR është një herbicid sistemik jo selektiv, pas mbirjes, i bazuar në glifosat me veprim foliar dhe aplikim të lokalizuar. Pas absorbimit nga gjethet, translokohet në rrënjët dhe organet e depozitimit, ku ushtron funksionin e tij si herbicid. Çaktivizohet shpejt nga toka, kështu që nuk ka asnjë efekt të mbetjeve. GLISTER STAR kontrollon barërat […]

Read More

Fenfen

Përbërja: Oxyfluorfen: 24% p/v (240 g/l) Formulimi: Emulsion i koncentruar (EC) FENFEN është herbicid kontakti selektiv me qëndrueshmëri të lart kundër barërave të këqija një vjeqare gjethengushta dhe gjethegjëra. Përdorimet e autorizuara Fazat dhe metodat e përdorimit Aplikoni duke spërkatur në mes të rendeve afër tokës, në sasi që nuk tejkalojnë 1lt substancë aktive për […]

Read More