SETT

SOULUCION I KLORURIT TË KALCIUMIT

Analizat të Garantuara: (w/w)

Kalcium i tretshëm në ujë (CaO)  : 12 %

Bor i tretshëm në ujë (B)  : 0,5 %

UDHËZIMET PËR PËRDORIM

Kulturat Doza Koha e Aplikimit
Perimet, Domate, Spec, Tranguj etj. 2-2,5 Lt/ha ose 1000 Lt. ujë  Filloni nga periudha e re e bimëve, aplikoni gjatë gjithë periudhës së rritjes (para dhe pas lulëzimit, formimit të frutave, para korrjes)
Dredhëz, Pjepër, Shalqi, Vreshta etj. 2-2,5 Lt/ha ose 1000Lt. ujë
Agrume, Pemët Frutore etc 2-3 Lt/ha ose 1000Lt. ujë Sigurohuni që të përdorni ujë të mjaftueshëm për të mbuluar bimët. Aplikoni në intervale 15-20 ditë
Bimët dekorative, Trëndafillat etj 2-3 Lt/ha ose 1000 Lt. ujë Mund të aplikohet më shpesh me dozë më të ulët të aplikimit.
Pambuk, Misër, Soja, Fasule, Kivi, Arrat, etj 2-4 Lt/ha ose 1000Lt. ujë  
Panxhar Sheqeri, Patate, Karrota, Qepë etj 2-4 Lt/ha ose 1000Lt. ujë  

Paketimi: 1L