BALANCE DF 30

Përzierje e Elementeve Gjurmë (në sasi të vogla të domosdoshme) Analizat të Garantuar  : (w/w) Hekuri i tretshëm në ujë (Fe)  : 5 % Mangan i tretshëm në ujë (Mn) : 4 % Zink i tretshëm në ujë (Zn)  : 6 % Bakër i tretshëm në ujë (Cu)  : 1 % Bori I tretshëm në […]

Read More

BIO 20

Biostimulant që kombinon ushqyerjen me minerale me cilësitë stimuluese të rritjes nga algat. OMEX Bio 20 është formuluar për të maksimizuar prodhimin e kulturave të rrezikuara ndaj dëmtimeve nga kushtet e stresit të shkaktuara nga temperaturat e larta, kushtet e tokës, disponueshmërinë e lagështisë dhe sëmundjet. OMEX Bio 20 është formuluar për të furnizuar fidanët […]

Read More

ALGA TT

APLIKIMI Kulturat Emri i  produktit Aplikimi foliar lt/ha Aplikimi tokësor ml/100lt ujë Koha e aplikimt Perimet në sera,Në fushë të hapur Sallat, Domate, Spec, Patëllxhan,Kungull, Marule, Majdanoz, Lakër, Spinaq, Pjepër, Shalqi, Selino, Presh.  1-2Lt  200-300 10 ditë pas mbjelljes dhe të vazhdojë deri në një interval prej 15 ditësh para vjeljes. Pemët frutore Të gjitha […]

Read More

INFINITY

APLIKIMI Kulturat Koha e aplikimt Doza(Tokësore) PerimetDomate, Spec, Tranguj, Patëllxhan, Pjepër, Kungulleshkë etj.  Një javë pas mbjelljes  2-4lt/ha Bimët dekorativeKaranfilë, krizantema, gerbera  Një javë pas mbjelljes  4lt/ha Trëndafila Pas krasitjes 5-7lt/ha Dredhëza Një javë pas mbjelljes 2-4lt/ha Banane Gjatë periudhës së zhvillimit 5-7lt/ha AgrumetPemët frutore Pas formimit të sythit lulor 5-7lt/ha Bimët zhardhokore Gjatë periudhës […]

Read More

Fitofert LMW

Pleh organik me aminoacide Përmbajtja: Materia e thatë 60%, Azot i përgjithshëm 8.5% (8% në formë organike (19 aminoacide) dhe 0.5% në formë amoniaku), Karboni Organik (C) 26% Fitofert LMW është biostimulator natyral dhe organik me funksion të ushqyerjes së bimëve, i prodhuar nga lëndët natyrale dhe organike. Nuk përmban substanca të dëmshme për natyrën dhe […]

Read More

TTGOLD

APLIKIMI Kulturat Koha e aplikimt Doza(Tokësore) PerimetDomate, Spec, Tranguj, Patëllxhan, Pjepër, Kungulleshkë etj.  Një javë pas mbjelljes.  2-4lt/ha Bimët DekorativeKaranfilë, Krizantema, Gerbera  Një javë pas mbjelljes.  4lt/ha Trëndafila Pas krasitjes. 5-7lt/ha Dredhëza Një javë pas mbjelljes. 2-4lt/ha Banane Gjatë periudhës së zhvillimit. 5-7lt/ha AgrumetPemët frutore Pas formimit të sythit lulor. 5-7lt/ha Bimët zhardhokore Gjatë periudhës […]

Read More

Fitofert Sumpor

Pleh Organik Pleh organik me sulfur (S) Përmbajtja: Karbon organik 11%; azot organik 3.5%; azot amoniakal: 0.2%; azot i përgjithshëm: 3.7% sulfur 33.0%; aminoacide 1,8% Fitofert sumpor është një kombinim i veçantë i sulfurit elementar dhe hidrolizat e proteinave, i cili bazohet në një numër të madh të aminoacideve të lira dhe peptideve të zinxhirit të […]

Read More

NITRONAT

APLIKIMI Kulturat Koha e aplikimt Aplikimi foliar Aplikimi tokësor Domate, Spec,  Patëllxhan, Fidanishte (2 aplikime)Gjatë periudhës së zhvillimit. 250-300 ml/100lt ujë/ha 2-3lt/ha Pjepër, Shalqi, Tranguj etj (Kungulloret)  Gjatë zhvillimit të hershëm. Para ujitjes. Në fillim të rritjes. Në fruta.  250-300 ml/100lt ujë/ha  2-3lt/ha Qershi, Pjeshkë, Mollë, Dardhë, Kajsi, Kumbull, Nektarin etj. Në lulëzim Menjëherë pas […]

Read More

Nitro 9+B

SOULUCION I KLORURIT TË KALCIUMIT Analizat të Garantuara                                          (w/w) Kalcium i tretshëm në ujë (CaO)                          : 12,6 % Bori i tretshëm në ujë (B)                                      : 0,17 % UDHËZIMET PËR PËRDORIM Perimet në serra: Në një dozë prej 25 Lt/ha për çdo aplikim, para lulëzimit, pas lulëzimit, pas formimit të frutave dhe para korrjes, […]

Read More

Fitosupreme

Pleh Mineral Pleh i lëngshëm mineral PK me ushqyes sekondar të sulfurit (S) Përmbajtja: Fosfor (P₂O₅) 24.00%, Kalium (K₂O) 15.00%, Sulfur (S) 45.00% FitoSupreme është pleh i destinuar për ushqyerjen e bimëve në raste të mungesës së fosforit, kaliumit dhe sulfurit. Fosfori është shumë i rëndësishëm si aktivizues i ushqyesve, luan rol kyç në transferimin e […]

Read More