TTZNP

APLIKIMI

Kulturat Aplikimi Foliar Aplikimi tokësor Aplikimi
Perimet 75-300ml/ha          1Lt/ha 2-3 aplikime nga fillimi i lulëzimit
Agrume dhe Ullinj 75-250ml/ha 2 aplikime pas lulëzimit
Fruta arore dhe bërthamore 75-300ml/ha 2-3 aplikime para lulëzimit
Patate, Qepë, Karrota, Panxhar sheqeri, Rrepa      75-200ml/ha 2-3 aplikime nga faza 4-5 gjethe
Fëstëk, Sojë, Fasule, Bizele etj 2-3 aplikime para lulëzimit
Drithërat Gjatë vëllazërimit
Misër Faza 5-6 gjethe
Pambuk Para lulëzimit
Vreshta 2-3 aplikime para dhe pas lulëzimit

TTZNP është prodhuar për të furnizuar nevojat e bimëve me Azot, Fosfat dhe Zink në një aplikim të vetëm. TTZNP është një produkt posaçërisht i formuluar. Përmban azot, fosfor dhe zink të cilët absorbohen lehtësisht nga sistemi i bimëve.

Fosfori brenda bimës aktivizon procesin e zhvillimit të sistemit rrënjor; gjithashtu është thelbësor për proceset fiziologjike të lulëzimit, formimit dhe zhvillimit të frutave.

Paketimi: 1L, 20L